Guidede ture

Billede fra en foreningstur til Fanø

FEiA tilbyder guidede ture rundt om i Esbjerg. Det er foreningens ønske at der kommer flere faste ture på programmet i fremtiden, men indtil da tilbyder vi følgende tur:

Guidet tur til Esbjerg flyveplads 1940-45

Turen starter på Tarp Byvej i en restaureret bunker fra krigens tid med et mindre foredrag/oplæg til turen ud i landskabet. Herefter samles vi ved bilerne og kører ud og ser på de fysiske spor i området som bl.a. omfatter flere bunkers og guiden fortæller her historien om stedet.

Turen foregår i deltagernes egne biler og vi håber at enkelte deltagere vil lave samkørsel fra Tarp Byvej da området desværre ikke egner sig til alt for mange køretøjer. Både på grund af parkeringsforhold men også af hensyn til områdets beboere samt virksomheder. Guiderne har selv bil og her er der ligeledes plads til enkelte turdeltagere. Turen er desværre ikke egnet for bevægelseshæmmede da terrænet og bunkerne ikke er indrettet hertil.

Prisen for turen er 95 kr. pr. person. Børn under 12 år kommer gratis med på turen. Der kan købes øl/vand og kaffe i bunkeren på Tarp Byvej. Betaling foregår kontant til guiden på dagen. Maks. 15 personer kan deltage pr. tur. Turens varighed er ca. 2-2,5 time.

HUSK: Lommelygte og godt fodtøj til kuperet terræn!

Tilmelding til ture sker pr. mail til vores guide, Morten. Oplys venligst antal og navn på deltager(e) samt hvilken dato der ønskes tilmelding til.

Guidede ture ud over de fastlagte

Er I en gruppe på omkring 10 deltagere eller flere, kan der efter ønske arrangeres ture ud over de planlagte. Turene planlægges efter ønske. Prisen er 95 kr. per person. Børn under 12 år kommer gratis med på turen. Kontakt vores guide, Morten, for mere info.

Kontakt vores guide

Vores formand/guide, Morten Jensen kan kontaktes på følgende e-mail: formand@esbjerg-i-atlantvolden.dk.